Service door Dijk´s

Het Ultrasoon reinigen is een onderdeel van Dijk´s in Maasbree. Dijk´s is al generaties een gedegen partner voor de automotive industrie met de nadruk op koeltechniek. Van oorsprong begonnen in Radiateuren en nu al jaren actief op het gebied van Ultrasoon reinigen, Airconditioning, Overdrukfilter installaties, Standverwarming en meer gespecialiseerde technieken.

Onze huidige bedrijfsgrootte hebben we voornamelijk te danken aan het gegeven dat we geen concessies doen aan kwaliteit en service. Vanaf de eerste dag staan klanttevredenheid en een hoog kwaliteitsniveau in de palm van onze handjes geschreven.

Het voordeel van werken met Dijk´s

Het voordeel van werken met een bedrijf als Dijk´s is duidelijk. Wij zijn thuis op alle vlakken van de koeltechniek en weten van de hoed en de rand. Daarnaast zijn wij bijzonder goed uitgerust en beschikken we over een groot, multifunctioneel bedrijfspand waar we zonder beperkingen al uw opdrachten naar behoren kunnen uitvoeren.

Naast ons bedrijfspand beschikken we over een flink aantal mobiele werkplaatsen, van een volledig uitgeruste mobiele werkplaats tot en met enkele ´first-aid´ bestelwagens die snel op de gewenste lokatie kunnen aantreden.

Maar wat is goed materiaal waard zonder de menselijke factor? Ook daar kunnen we bij Dijk´s gerust stellen dat onze medewerkers niet alleen heel kundig zijn, maar ook erg betrokken bij hun specialistische werkzaamheden!